Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Sähkösopimus ilman perusmaksua

Valitse mielenrauha kiinteällä kilowattituntihinnalla. Tämä sopimus sopii kaikkiin kohteisiin.

  • 12 kk määräaikainen sopimus
  • Kiinteä kWh-hinta 4,20 snt
  • Ei perusmaksua

Lumo Energia tarjoaa edulliset ja ympäristöystävälliset sähkösopimukset helposti ja nopeasti

Sähkösopimuksen saat uuteen kohteeseen jopa muutamassa tunnissa. Selkeästä tuotevalikoimastamme löydät sopivan ratkaisun omakotitaloon, kerrostaloasuntoon tai yritykselle.

Sähkön alkuperäksi voit valita sekasähkön sijaan uusiutuvaa energiaa tai Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa. Tilauksen teet helposti verkossa. Asiakaspalvelumme auttaa sopimuksen tekemisessä ja sinulle parhaan sähkösopimuksen löytämisessä.

Sähköä kaikkialle Suomeen

Asuit sitten Helsingissä, Tampereella, Espoossa tai Enontekiöllä, sähkön voit ostaa sinulle parhaiten sopivalta kauppiaalta, joka tarjoaa parhaan sopimuksen. Vertaa tuotteita ja hintoja sekä sähkön alkuperää. Sähkösopimuksen voi kilpailuttaa vapaasti ilman lisäkustannuksia. Vaihda heti parempaan sähkösopimukseen ja säästä aikaa, rahaa ja luontoa. Luotettava energiayhtiö toimittaa sähkön kohteeseesi yhdessä paikallisen verkkoyhtiön kanssa.

Vertaa, vaihda ja säästä

  • 94,5 % asiakkaistamme pitää vaihtamista helppona*
  • 75 % saa suoraa säästöä vaihtamalla Lumoon*

Tutustu sähkösopimuksiimme ja löydä omaan käyttöösi helpoin ja edullisin sähkösopimus. Modernin valinnan teet kiinteähintaisella Tasaraha-tuotteella, joka takaa aina saman suuruisen sähkölaskun. Ympäristönsuojelua arvostava valitsee sopimuksen alkuperäksi 100 % uusiutuvan energian tai Suomen luonnonsuojeluliiton suositteleman EKOenergian. Halpaa sähköä etsivälle löytyy aina kilpailukykyinen tarjoustuote.

*Lumo Energian asiakaskysely

Määräaikaiset sähkösopimukset ilman perusmaksua

Valikoimastamme löytyy kaksi määräaikaista sähkötarjousta. Vuoden mittainen sopimus on helppo ja turvallinen ratkaisu, joka päivitetään sopimuskausittain parhaalla ennusteella vuodeksi kerrallaan. 

Puolen vuoden lyhyempi määräaikainen sopimus on loistava ratkaisu, kun haluat vaihtaa sähkönmyyjää tai ottaa turvallisen sekä erittäin edullisen hinnan uuteen kohteeseen.

Lue lisää

Markkinahintaiset sähkösopimukset ilman perusmaksua

Vaikka energian hinnassa voi olla suuriakin heittoja, on pörssisähkö tilastollisesti keskimääräistä tasahintaa edullisempaa.

Pienellä ja keskisuurella kulutuksella pörssihinnan muutosten tuomat heitot ovat sähkölaskulla varsin kohtuullisia. Pörssisähkösopimuksessa ei ole määräaikaa, eikä se siksi vaadi sitoutumista.

Lue lisää

Kiinteähintaiset sähkösopimukset

Kiinteällä kuukausimaksulla toimiva sähkötilaus on helppo ja luotettava vaihtoehto, eikä se vaadi sähkön hinnan tai kulutuksen seuraamista.

Tasaraha-sopimuksista löydät omaan kulutukseesi sopivan paketin, joka tarjoaa saman suuruisen sähkölaskun vuoden jokaisena kuukautena. Hinnat alkaen 12,49 €/kk.

Lue lisää

Sähkösopimus heti

Oletko muuttanut uuteen asuntoon ja sähköt eivät toimi? Onko sähkösopimus jäänyt tekemättä?

Kun tarvitset sähkösopimuksen nopeasti, ota heti yhteys asiakaspalveluumme, ja tilanne voidaan korjata parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Katso ohjeet

Spot-hintainen sähkösopimus

Pörssisähköä ostaessasi voit valita tarkan päivittäisen tuntispot-hinnoittelun, joka sopii erityisesti suurempaan kulutukseen.

Spot-hintainen sopimus on suosittu yritysten keskuudessa. Meiltä saat spot-hinnan erittäin edullisella marginaalilla.

Tutustu ja tilaa

Sähkösopimus kerrostaloasuntoon

Oli kyseessä sitten yksiö, kaksio tai suurempi asunto, on sähkönkulutus kerrostaloasunnoissa yleensä maltillista.

Sähkön kilowattitunteihin sidottuja hintoja vertaillessa voivat aika ja vaiva valua hukkaan. Katso, mitä kannattaa huomioida valitessa sähkösopimusta kerrostaloasuntoon.

Tutustu ja tilaa

Sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelija-asunto, yksiö tai kaksio kuluttaa todennäköisesti vähän sähköä, varustelusta riippumatta. Sentin halvempi kilowattitunti ei välttämättä tuota selvää muutosta sähkölaskuun, mutta erilaiset lisämaksut voivat olla merkittäviä.

Valitse opiskelija-asuntoon tai pieneen kulutukseen edullinen kuukausimaksuton pörssisähkö.

Tutustu ja tilaa

Sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimuksen siirtäminen uuteen osoitteeseen on tärkeä osa muuttoa. Samalla sähkösopimus kannattaa päivittää vastaamaan uuden kodin tarpeita.

Meiltä saat sähkösopimuksen helposti ja nopeasti uuteen kotiin.

Lue lisää

Ympäristöystävällinen sähkösopimus

Suosittelemme kaikille sähkön alkuperäksi uusiutuvia energialähteitä. Lisäkustannukset ovat todella pienet, tavallisimmillaan 1–2 euroa kuukaudessa.

Energiateollisuus on merkittävässä roolissa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Lue lisää

Tuotteemme

Artikkelit

IHMISEN KOKOINEN SÄHKÖYHTIÖ

Tutustu yrityksemme ja asiakaspalvelumme toimintaan. Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Yli 40 000 suomalaista on jo valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Kokemuksia-sivulle
 

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]