Sähkösopimus heti

Sähköjen kytkentä onnistuu arkisin saman päivän aikana – Toimi heti

Seuraa unelmiasi, älä hintoja

Kuuden kuukauden määräaikainen sopimus erittäin edullisesti, vaikka heti.

  • Kiinteä kilowattituntihinta 3,99 snt/kWh
  • Ei perusmaksua
  • Ei pitkää sitoutumista

Tarvitsetko sähkösopimuksen voimaan nopeasti?

Oletko muuttanut uuteen asuntoon ja sähköt eivät toimi? Onko sähkösopimus jäänyt tekemättä? Saadaksesi sähköt päälle nopeasti ota heti yhteys asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Kiireellisissä tilanteissa on aina hyvä ottaa yhteyttä puhelimitse.

Sähkösopimusta varten tarvitaan:

  • käyttöpaikan osoite
  • henkilötiedot

Sähkön myyjä pystyy osoitetiedoilla selvittämään, onko kohteessa sähköt kytkettynä.

Verkkoyhtiöstä riippuen sähköt voivat olla edelleen päällä kohteessa, vaikka edellinen asukas olisi muuttanut pois. Silloin sähköyhtiö saa asian hoidettua liittämällä kytkentään uuden sähkösopimuksen. Jos sähköt on jo katkaistu, silloin tarvitaan uusi kytkentä verkkoyhtiöstä.

Sähköjen uudelleenkytkentä onnistuu usein saman päivän aikana viikonloppuja lukuun ottamatta. Nopeasta kytkennästä kannattaa varautua maksamaan lisämaksu. Mikäli kaikki sujuu hyvin, sähköt toimivat muutaman tunnin sisällä yhteydenotosta.

Hanki heti sähkösopimus!

Suosittelemme pieniin käyttöpaikkoihin, kuten kerrostaloasuntoihin, markkinahintaista sopimusta ilman perusmaksua. Suurempaan käyttöön on turvallisempaa ottaa määräaikainen sopimus kiinteällä kilowattituntihinnalla. Myös määräaikaisen sähkösopimuksen saat ilman perusmaksua. Energiaviraston tilastojen mukaan markkina- ja kiinteähintaisten sopimusten hintaerot ovat vuositasolla pieniä. Kiinteä hinta kuitenkin tasaa kuukausien välistä eroa, jolla ei kerrostaloasunnon pienissä, alle 10–20 euron, laskuissa ole niin suurta merkitystä.

Jos kaipaat jotain uutta, valitse Tasaraha. Tasaraha on pakettisähkösopimus, jonka hinta on sama, 12,49–34,90 € paketin kulutusrajasta riippuen, joka kuukausi. 

Ympäristöystävällistä sähköä haluava valitsee sähkön alkuperäksi Suomen luonnonsuojeluliiton suositteleman EKOenergian pienellä lisämaksulla.

Katso myös ajankohtaiset sähkötarjoukset. Lyhyellä ja edullisella määräaikaisella sopimuksella on hyvä aloittaa uudessa kohteessa.

Tilaa verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalvelumme!

[email protected] 09 4272 0444

Seuraa unelmiasi, älä hintoja

Kuuden kuukauden määräaikainen sopimus erittäin edullisesti, vaikka heti.

  • Kiinteä kilowattituntihinta 3,99 snt/kWh
  • Ei perusmaksua
  • Ei pitkää sitoutumista

Tuotteemme

“Asia hoitui mutkattomasti ja nopeasti. Asiakaspalvelusta 10+! Koin, että minua arvostettiin asiakkaana.”

Miksi Lumo Energia

Olemme ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka auttaa ja palvelee kuluttajia sekä yrityksiä löytämään itselleen parhaan sähkösopimuksen. Tuotteemme ovat selkeitä, ja tehokas organisaatiomme pystyy tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan kaikkiin tilanteisiin. Tutustu Lumo Energiaan

Vertaa, vaihda ja säästä

Vain noin joka kymmenes suomalainen kilpailuttaa sähkösopimuksen, vaikka se voi tuoda merkittäviä säästöjä. Valinnan vapaus tarkoittaa, että et ole sitoutunut oman alueesi sähkömyyjään, vaan voit valita sinulle edullisimman ja arvojesi mukaisen sopimuksen parhaalta tarjoajalta. Tutustu asiakaskyselyn tuloksiin

IHMISEN KOKOINEN SÄHKÖYHTIÖ

Tutustu yrityksemme ja asiakaspalvelumme toimintaan. Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Yli 40000 suomalaista on jo valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Kokemuksia sivulle

Artikkelit

“Ystävällinen, mukava, lämmin, hyvä asiakaspalvelu. Loistava vastaanotto kun tein sähkösopparin. Hyvä hyvä.”

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]