Paras sähkösopimus kerrostaloasuntoon

Valitse kerrostaloasunnon kulutukseen joustava sähkösopimus ilman perusmaksua

Aina saman suuruinen sähkölasku Tasarahalla

Valitse neljästä eri kokoisesta pakettisähkösopimuksesta omaan kulutukseesi sopivin ja tiedät aina tarkkaan sähkölaskusi summan.

  • 12 kk määräaikainen
  • Kiinteä kuukausihinta alk. 12,49 €
  • Ei huolta sähkön hinnan noususta tai kulutuspiikeistä

Kerrostaloasunnon sähkösopimuksessa on kaksi tärkeää tekijää

Oli kyseessä sitten yksiö, kaksio tai suurempi asunto, on sähkönkulutus kerrostaloasunnoissa yleensä maltillista. Sähkön kilowattitunteihin sidottuja hintoja vertaillessa voivat aika ja vaiva valua hukkaan, sillä sentin halvempi hinta ei välttämättä tuota selvää muutosta sähkölaskuun. Suurin laskuun vaikuttava tekijä on oma kulutuskäyttäytyminen. Prosentuaalisesti merkittävässä roolissa ovat kuitenkin monen yhtiön käyttämät kuukausi- tai perusmaksut.

Kerrostaloon sähkösopimus ilman perusmaksua

Kaksion sähkönkulutus on keskimäärin noin 200 kWh kuukaudessa, mikä tarkoittaa esimerkiksi 6 sentin kilowattituntihinnalla 12 euron sähkölaskua. Jos tähän lisätään 5 euron perusmaksu, on sähkölaskun kokonaissumma merkittävästi isompi kuin vertailussa ilmoitettu hinta. Valitse siis kerrostaloasunnon kulutukseen sopimus ilman perusmaksua, vaikka sitten hieman korkeammalla senttihinnalla.

Ympäristöystävällinen sähkö on edullista

Myös sähkön alkuperä ja ympäristösertifikaatit vaikuttavat sähkön hintaan kulutuksen mukaisesti. Yllä esitetyllä kulutuksella Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioima EKOenergia maksaa noin euron kuukaudessa. Mieti omia arvovalintojasi ja muista, että kulu, jonka maksat merkittävästä ympäristöteosta on todella pieni osa sähkön hinnasta.

Tilaa verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Aina saman suuruinen sähkölasku Tasarahalla

Valitse neljästä eri kokoisesta pakettisähkösopimuksesta omaan kulutukseesi sopivin ja tiedät aina tarkkaan sähkölaskusi summan.

  • 12 kk määräaikainen
  • Kiinteä kuukausihinta alk. 12,49 €
  • Ei huolta sähkön hinnan noususta tai kulutuspiikeistä

Tuotteemme

“Asia hoitui mutkattomasti ja nopeasti. Asiakaspalvelusta 10+! Koin, että minua arvostettiin asiakkaana.”

Miksi Lumo Energia

Olemme ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka auttaa ja palvelee kuluttajia sekä yrityksiä löytämään itselleen parhaan sähkösopimuksen. Tuotteemme ovat selkeitä, ja tehokas organisaatiomme pystyy tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan kaikkiin tilanteisiin. Tutustu Lumo Energiaan

Vertaa, vaihda ja säästä

Vain noin joka kymmenes suomalainen kilpailuttaa sähkösopimuksen, vaikka se voi tuoda merkittäviä säästöjä. Valinnan vapaus tarkoittaa, että et ole sitoutunut oman alueesi sähkömyyjään, vaan voit valita sinulle edullisimman ja arvojesi mukaisen sopimuksen parhaalta tarjoajalta. Tutustu asiakaskyselyn tuloksiin

IHMISEN KOKOINEN SÄHKÖYHTIÖ

Tutustu yrityksemme ja asiakaspalvelumme toimintaan. Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Yli 40000 suomalaista on jo valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Kokemuksia sivulle

Artikkelit

“Ystävällinen, mukava, lämmin, hyvä asiakaspalvelu. Loistava vastaanotto kun tein sähkösopparin. Hyvä hyvä.”

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]