Määräaikainen sähkösopimus ilman perusmaksua

Määräaikainen sopimus on helppo ja turvallinen valinta

Vuoden määräaikainen sähkösopimus ilman perusmaksua on helppo ja turvallinen ratkaisu

Kahdentoista kuukauden määräaikainen sopimus kaikkiin kohteisiin. Valitse mielenrauha tasaisemmalla kuukausilaskutuksella. Sopii erityisesti korkeaan kulutukseen.

  • Kiinteä hinta 4,20 snt/kWh
  • Ei perusmaksua

Määräaikainen sähkösopimus kiinteällä hinnalla on erinomainen vaihtoehto silloin kun sähkön kulutus on keskitasoa tai sitä suurempaa

Kiinteällä hinnalla sähkön kulutusta on helppo seurata laskusta ja kuluja voi ennakoida paremmin. Asumisen osalta sähkösopimuksen hinnoittelua voi verrata esimerkiksi lainan korkoihin: haluaako sitoutua kiinteään korkoon vai seurata muuttuvia korkoja, joiden keskiarvon odotetaan tuovan edullisemman lopputuloksen.

Pitkällä sitoutumisella sähkön kilowattitunnin hinta on yleensä kohtuullisella tasolla, ja ennusteista riippuen määräaikaisiin sopimuksiin saattaa sisältyä hyviä tarjouksia.

Valikoimastamme löytyy kaksi määräaikaista sähkötarjousta. Vuoden mittainen sopimus on helppo ja turvallinen ratkaisu, joka päivitetään sopimuskausittain parhaalla ennusteella vuodeksi kerrallaan. Puolen vuoden lyhyempi määräaikainen sopimus on loistava ratkaisu, kun haluat vaihtaa sähkönmyyjää tai ottaa turvallisen, erittäin edullisen hinnan uuteen kohteeseen.

Tarjolla on myös Tasaraha-pakettisähkösopimus. Voit valita neljästä eri kokoisesta paketista omaan kulutukseesi sopivimman. Tasaraha-sopimuksella sähkölaskusi on aina yhtä suuri.

Tilaa verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Vuoden määräaikainen sähkösopimus ilman perusmaksua on helppo ja turvallinen ratkaisu

Kahdentoista kuukauden määräaikainen sopimus kaikkiin kohteisiin. Valitse mielenrauha tasaisemmalla kuukausilaskutuksella. Sopii erityisesti korkeaan kulutukseen.

  • Kiinteä hinta 4,20 snt/kWh
  • Ei perusmaksua

Tuotteemme

“Asia hoitui mutkattomasti ja nopeasti. Asiakaspalvelusta 10+! Koin, että minua arvostettiin asiakkaana.”

Miksi Lumo Energia

Olemme ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka auttaa ja palvelee kuluttajia sekä yrityksiä löytämään itselleen parhaan sähkösopimuksen. Tuotteemme ovat selkeitä, ja tehokas organisaatiomme pystyy tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan kaikkiin tilanteisiin. Tutustu Lumo Energiaan

Vertaa, vaihda ja säästä

Vain noin joka kymmenes suomalainen kilpailuttaa sähkösopimuksen, vaikka se voi tuoda merkittäviä säästöjä. Valinnan vapaus tarkoittaa, että et ole sitoutunut oman alueesi sähkömyyjään, vaan voit valita sinulle edullisimman ja arvojesi mukaisen sopimuksen parhaalta tarjoajalta. Tutustu asiakaskyselyn tuloksiin

IHMISEN KOKOINEN SÄHKÖYHTIÖ

Tutustu yrityksemme ja asiakaspalvelumme toimintaan. Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Yli 40000 suomalaista on jo valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Kokemuksia sivulle

Artikkelit

“Ystävällinen, mukava, lämmin, hyvä asiakaspalvelu. Loistava vastaanotto kun tein sähkösopparin. Hyvä hyvä.”

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]