Spot-hintainen sähkösopimus

Tarkka tuntihinta sopii erityisesti suuriin käyttöpaikkoihin ja yrityksille

Markkinahintainen pörssisähkösopimus nyt ilman perusmaksua

Pörssisähkön hinta määräytyy kuukauden todellisen hintakehityksen mukaan. Perusmaksuton vaihtoehto tarjoaa vuositasolla todennäköisesti edullisimman sähkösopimuksen.

  • Sähköpörssin kuukauden keskihinta
  • Riskitön kahden viikon irtisanomisaika
  • Yrityksille valittavissa tarkka spot-hinta

Sähköpörssissä kau­pan­käyn­nin koh­tee­na on ai­na seu­raa­van päi­vän tun­ti­koh­tai­nen säh­kön hin­ta, eli niin kut­sut­tu spot-hin­ta

Spot-mark­ki­noil­la toi­mi­jat ker­to­vat päi­vit­täin, mil­lä hin­nal­la ja kuin­ka pal­jon he ovat val­mii­ta jo­ko os­ta­maan tai myy­mään säh­köä tun­neit­tain. Kaup­pa syn­tyy, kun os­ta­jan ja myy­jän tar­jouk­set koh­taa­vat.

Os­ta­mal­la säh­kö­si pörs­si­säh­kö­nä voit hyö­tyä energian hin­ta­vaih­te­luis­ta. Pörssisähköä ostaessasi voidaan markkinahintaisella sopimuksella sitoutua kuukauden keskihintaan tai valita tarkka päivittäinen tuntispot-hinnoittelu.

Spot-hinnan päälle lisätään myyjän välityspalkkio. Lisäksi spot-hintaisten sopimusten yhteydessä veloitetaan pieni kuukausimaksu kaupankäynnistä. Kuukausimaksun sekä hintakehityksen aktiivisen seurannan tuomien mahdollisuuksien vuoksi spot-hintainen sähkösopimus sopii erityisesti suuriin käyttöpaikkoihin, kuten yrityksille.

Tun­tis­pot-hin­noit­te­lun voit va­li­ta ti­la­tes­sa­si Mark­ki­naP­lus-so­pi­muk­sen. Va­lit­se ti­laus­lo­mak­keel­la hin­ta­pe­rus­teek­si Tun­tis­pot.

Tilaa verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Markkinahintainen pörssisähkösopimus nyt ilman perusmaksua

Pörssisähkön hinta määräytyy kuukauden todellisen hintakehityksen mukaan. Perusmaksuton vaihtoehto tarjoaa vuositasolla todennäköisesti edullisimman sähkösopimuksen.

  • Sähköpörssin kuukauden keskihinta
  • Riskitön kahden viikon irtisanomisaika
  • Yrityksille valittavissa tarkka spot-hinta

Tuotteemme

“Asia hoitui mutkattomasti ja nopeasti. Asiakaspalvelusta 10+! Koin, että minua arvostettiin asiakkaana.”

Miksi Lumo Energia

Olemme ihmisen kokoinen sähköyhtiö, joka auttaa ja palvelee kuluttajia sekä yrityksiä löytämään itselleen parhaan sähkösopimuksen. Tuotteemme ovat selkeitä, ja tehokas organisaatiomme pystyy tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan kaikkiin tilanteisiin. Tutustu Lumo Energiaan

Vertaa, vaihda ja säästä

Vain noin joka kymmenes suomalainen kilpailuttaa sähkösopimuksen, vaikka se voi tuoda merkittäviä säästöjä. Valinnan vapaus tarkoittaa, että et ole sitoutunut oman alueesi sähkömyyjään, vaan voit valita sinulle edullisimman ja arvojesi mukaisen sopimuksen parhaalta tarjoajalta. Tutustu asiakaskyselyn tuloksiin

IHMISEN KOKOINEN SÄHKÖYHTIÖ

Tutustu yrityksemme ja asiakaspalvelumme toimintaan. Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Yli 40000 suomalaista on jo valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Kokemuksia sivulle

Artikkelit

“Ystävällinen, mukava, lämmin, hyvä asiakaspalvelu. Loistava vastaanotto kun tein sähkösopparin. Hyvä hyvä.”

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]